Om os

BusyBee hjælper dig til en nemmere og snavsfri hverdag

Hos BusyBee mødes du af vores dedikerede team, som arbejder hårdt for at kunne levere den bedste kvalitet og holde din hverdag snavsfri. Ligesom bierne er vi flittige, fleksible og gode til at tilpasse os hurtigt og effektivt – og det vil du altid opleve i et samarbejde med os.

Vi flyver rundt i København og omegn og hjælper både private og erhverv med et væld af forskellige opgaver fra rengøring og vinduespudsning til maleropgaver og havearbejde. Ingen opgave er for lille, og alle forespørgsler er velkomne.

 

BusyBee er bygget på 8+ års erfaring med forskelligt rengøringsarbejde, som gør vores bikube af kompetente medarbejdere til erfarne specialister inden for rengøring. Vores arbejde er derfor altid præget af kvalitet, effektivitet og fleksibilitet, og du kan være sikker på, at du mødes med et smil og stor respekt for den opgave, vi løser for dig.

I alle vores samarbejder er stabilitet og gode relationer af stor vigtighed for os. Derfor tilbyder vi også en ekstra god pris, når du indgår en fast aftale med os. Vi er her for at gøre din hverdag lettere, så du kan koncentrere dig om alle de sjove og vigtige ting i livet. Overlad snavset til os, og nyd alle fordelene ved en effektiv og stabil samarbejdspartner.

Kontakt os for at få et godt tilbud. Vi ser frem til at gøre din hverdag snavsfri!

Bliv ringet op

Udfyld felterne og bliv ringet op inden for 24 timer til en uforpligtende snak omkring dine behov